Od včerejška je možné naladit na kartach Gital Markízu, Tv Joj a Stv 3,netuším jak dlouho pojedou, ale každopádně je to bomba, po které touží spousta diváků v Česku.Pokud by to bylo na pořad, tak je to dosti velký trumf od Gitalu, vůči konkurenci.Upozorňuji že Tv Joj je třeba ladit na frekvenci 11876h a Markízu a Stv3 na12565h.
To není vůbec nic nového. Tvoje nadšení rychle zchladím, je to jen dočasný stav, většina zápisů na kartách je do 3.března ale ani tak dlouho to fungovat nemusí.
To jsem taky netvrdil, že je to napořád, jen že by to bylo dost dobry, konec konců čas ukaže, třeba se ledy pohnou, každopádně to bude ku prospěchu diváka.Ps.problematikou jak sat. i dvb-t, se zabyvam poměrně dlouhou dobu, takže zase až tak mě chladit nemusíš.
Mrkni na jejich stránky do sekce rychlá aktivace. Po zadání čísla tvé karty ti to ukáže možnosti. Je možné že tam bude potřeba 200 Kč doplatek, záleží jaký tarif na té kartě je.
U té Jojky co ti nejde, bude pravděpodobně problem že ji přijímaš z frekvence 11797,tam je Joj, Joj plus, ale ty jsou pro karty Skylink.Musiš ji naladit na11876h, tam se identifikuje jakoTest joj tv a ta ti bude fungovat, na kartě gital.Ještě jsem si povšiml že funguje na téže frekvenci Fishing and Hunting a to i pres to ze nemam aktivován balíček Géčko, asi se jedná o nějakou promo akci pro všechny.
Na dobu neurčitou z těchto programů pojede jen Barrandov. Jojka, Markíza a STV3 je na gital kartách jen dočasně. Jinak Joj a Joj Plus zatím pouze na Skylink kartách.
Milý pane,
hodně informací zjistíte na www.parabola.cz. Já jsem si naladila TV Barandov na satelitu Astra 23,5 na frekvenci 11797 MHz, polarizace horizontální, FEC 3 /4, symbolová rychlost 27500 MSym/s. Tyto hodnoty jsou uvedeny na CS link pod satelity. Stejně tak lze naladit Z1.Mám kartu u Gitalu a na jejich radu jsem ještě posílala premiovou SMS, která jde z T-mobile, z Vodafonu to nešlo a to ve tvafru GITALmezeraCRmezerač. karty na TLF 9035507. Kromě toho na kartě GITAL mám zaplacené neplacené programy t. j. Nova Cimena STV1 a STV2 za 200 Kč.
Napište, zda se Vám to podařilo Jiřina Teichmannová Paskov