Poraďte mi někdo, prosím!!! Jsem velmi nespokojen, slušně řečeno, se službami DIGI TV. Nebudu ani mluvit o kvalitě a úrovni udánané v procentech..., jde mi o divoký formát, ve kterém NĚKTERÉ stanice přijímám. Je to u ČT1. ČT2, NOVA, NOVA Sport. Sleduju sport a u zmiňovaných stanic pořádně nevidím logo té které stanice, ani průběžné výsledky utkání...?!?!?!?!?!?!?! Přenestavením v menu TV se to neopraví. TV mám LG 32LC55, úhl.82cm. Please!!! jindrich.rataj@centrum.cz Díky za pomoc:
Udajně mají tyto stanice již vysílat ve formátu 16:9 s WSS příznakem.Takže režim AUTO nastavený na TV to musí vyřešit.Pokud ne tak to není TV ale šrot.Samozřejme na STB nastavit v menu příslušné parametry dle použitého TV.
Plně souhlasím, já na to koukal na úhlopříčce 56cm, tak to ještě šlo. Na LCD 80cm je to hrůza, možná kdybych na to koukal s deseti pivy tak by mě to nevadilo.
No ja mam LCD SONY 82 cm, mam digi, cez showbox s 300 platinum, este mam aj zlaty scart a obraz je stale matny, da sa divat, ale neni to ono, slaby datovy tok.
Ale jistě, že se na to dá koukat. Pořád lepší, než tak velkou placku nechat nevyužitou zahálet někde v komoře a čekat na zázrak, až DigiTV něco udělá se svým datovým tokem. Zda je ale obraz digitálně křišťálově dokonalý, o tom se dá s úspěchem pochybovat.
P.S. Nenechte si znechutit své zbytečně investované peníze.
Kdybych měl platit ty programy na které se dívám na Digi, na jiných platformách, tak bych se asi nedoplatil byt by byla kvalita sebelepší. Proto platba odpovídá té kvalitě.