Mohu také potvrdit, že Seagate Momentus 2.5'' SATA 250GB funguje perfektně v USB boxech MSI StarBox a Transcend JetStore (2 kusy stejného typu disku). Chodí i v Evolve 1505.
Funguje bez problému opakované nahrávání časovačem. Abych zrychlil počáteční načítaní při zapnutí, naformátoval jsem disk na FAT32 s velikostí clusteru 64kB (128 sektorů) (v linuxu).
Na druhou stranu WD Scorpio Blue WD5000BEVT 500GB 2.5" nefunguje (a tak mi zůstal v šuplíku). Respektive po minutě nečinnosti se vypne v obou boxech a nezačne nahrávat. Protože při vzbuzení časovačem se vzbudí 3 minuty před nahráváním, tak se stihne uspat a nenahraje. Stejně se chová WD MyPassport Essential. Ani v Evolve nejel.
Můj závěr je, že na USB boxu asi nezáleží a s disky Seagate Momentus nebývá problém. Snad někomu ušetřím zbytečný nákup nekompatabilního disku.
ahoj po dvou dnech pouzivani si troufnu tvrdit, ze mi funguje tato kombinace:
pevny disk seagate momentus 2,5" 320GB
a box msi starbox (pripojen neoriginalnim mini usb kabelem od mobilniho telefonu, vyrobce dodava kabel ktery ma dva usb konektory - jeden pro data, druhy pro napajeni ale to jsem jeste nikdy nepotreboval. box ma navic jeste konektor pro externi napajeni 5V, adapter ale neni soucasti dodavky)
na disku mam jak nahravky z gogena 137, tak spoustu dalsich filmu v mpeg2 a mpeg4, vse v pohode prehrava
pokud bych mel nejake dalsi pounatky, napisu je sem
Ahoj, nevíte náhodou jestli by šlo u tohoto přijímače, který umí ukládat na flešku a na externí disk.ukládat data propojením USB kabelu a PC.Zatím jsem nezkoušel a ani nevím jak by na to PC reagovalo.Teoreticky by to mohlo jít.?Dík za odpověď.tousmartin@seznam.cz
Mohu také potvrdit, že Seagate Momentus 2.5'' SATA 250GB funguje perfektně v USB boxech MSI StarBox a Transcend JetStore (2 kusy stejného typu disku). Chodí i v Evolve 1505.
Funguje bez problému opakované nahrávání časovačem. Abych zrychlil počáteční načítaní při zapnutí, naformátoval jsem disk na FAT32 s velikostí clusteru 64kB (128 sektorů) (v linuxu).
Na druhou stranu WD Scorpio Blue WD5000BEVT 500GB 2.5" nefunguje (a tak mi zůstal v šuplíku). Respektive po minutě nečinnosti se vypne v obou boxech a nezačne nahrávat. Protože při vzbuzení časovačem se vzbudí 3 minuty před nahráváním, tak se stihne uspat a nenahraje. Stejně se chová WD MyPassport Essential. Ani v Evolve nejel.
Můj závěr je, že na USB boxu asi nezáleží a s disky Seagate Momentus nebývá problém. Snad někomu ušetřím zbytečný nákup nekompatabilního disku.
Já mám Samsung 2,5" v originál boxu 500Gb. Funguje v podstatě normálně, jen při každém zapnutí jej STB tak minutu analyzuje, přes obrazovku je hláška a s STB se v tu dobu nedá nic dělat. Stačí zapnutí a vypnutí pomocí DO a STB je na minutu tuhej... analyzuje, analyzuje... Dost mě to s...