Připojit reakci do diskuze Alternativni soft pro DVB karty - DVBDream
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Taktéž by mě zajímala zkušenost dalších uživatelů s tímto programem s ohledem na DVB-T. Já to včera chvíli testoval, dostal jsem se až k automatickému ladění dvb-t, to ovšem nic nenašlo (při použití jiného softwaru nemám s příjmem dvb-t problém). Nevíte někdo kde jsem udělal chybu? Předem díky za radu
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Kontrolní řetězec:*
Do formulářového políčka přepište prosím kontrolní řetězec. Vložením příspěvku souhlasí autor s jeho uveřejněním na serveru DigitálníTelevize.cz.
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Užitečné TIPY:
Chcete-li snadno a rychle nalézt potřebné informace, použijte vyhledávání (viz nápovědu).
Pokud chcete ke svému diskusního příspěvku připojit ilustrační obrázky nebo fotografie (viz nápovědu), tak musíte být při jeho vkládání přihlášeni. Přihlášení se provádí vložením uživatelského jména a hesla do přihlašovacího formuláře v levé části stránek (viz nápovědu).
Nasel jsem konecne soft ktery funguje i na kartach hauppauge (wintv nova pci).
roste to na adrese www.dvbdream.org je to free, a hlavne - funguje to.
Po pocatechnich porodnich problemech s nastavenim, jsem to rozbehl a nemuzu si stezovat.
Nezkousel jsem teda jeste nahravat (mam v planu dnes). ale pro sledovani je to dost idealni :)
Rozhodne lepsi nez ta sra*ka co je dodavana ke kartam hauppauge.
Dokonce funguje i dalkovy ovladani - akorat musite stahnout modul ddremote.
Chtěl jsem to také odzkoušt, ale bohužel jsem nenašel, kde se to dá přepnout, aby to skenovalo DVB-T? Momentálně zkouším MyTheatre avůbec to nevypadá špatně.
Pouzivam ted ProgDVB verzi 4.71.5. V PC mam kartu Hauppauge HVR 1100 a satelitni kartu skystar2. V seznamu stanic muzu klidne michat jak programy satelitni i pozemni, prepinani je programu je v pohode a docela rychle. Rozhodne rychlejsi nez ve WinTV 2000. Je to parada.
Jak se Vám podařilo rozchodit IcyTV? Pokoušel jsem se o to, ale program vůbec nedává možnost skenovat programy DVBT-EUR pouze jen AUS a TWN. Tím nemám možnost najít kanály TV pro ČR.
Taktéž by mě zajímala zkušenost dalších uživatelů s tímto programem s ohledem na DVB-T. Já to včera chvíli testoval, dostal jsem se až k automatickému ladění dvb-t, to ovšem nic nenašlo (při použití jiného softwaru nemám s příjmem dvb-t problém). Nevíte někdo kde jsem udělal chybu? Předem díky za radu
Já mám také Avera, ale teda s Dreamem nejsem spokojený - neumí nalézt všechny dostupné Muxy odzkoušel jsem tu poslední verzi 1.4i tuším. Neuměl naladit společně české + německé MUXy. Nevím v čem byl problém.
Jinak používám plnou verzi DVBVieweru a to je opravdu supr Soft je i na Sat karty a měl by umět i HD. Dokonce umí i ukazovat datové toky obrazu i zvuku. Jedniné co mu chybí je BarGraf - bohužel nikde ukazatel síly signálu a kvality. Na to mám zase ProgDVB. Ten má ale zase jiné neduhy - hláška "program neodpovídá a bude uzavřen" mu není cizí.
Můj DVBViewer TE (dodaný s Technisatem AirStar) má doprovodný program Setup4PC, který ukazuje kvalitu signálu a parametr BER. Zkoušel jsem i uvedený ProgDVB, ale ten si instaloval shareware MPEG2 dekodér Elecard (bez jeho instalace padal), který občas vkládal do obrazu piktogram.