Nasel jsem konecne soft ktery funguje i na kartach hauppauge (wintv nova pci).
roste to na adrese www.dvbdream.org je to free, a hlavne - funguje to.
Po pocatechnich porodnich problemech s nastavenim, jsem to rozbehl a nemuzu si stezovat.
Nezkousel jsem teda jeste nahravat (mam v planu dnes). ale pro sledovani je to dost idealni :)
Rozhodne lepsi nez ta sra*ka co je dodavana ke kartam hauppauge.
Dokonce funguje i dalkovy ovladani - akorat musite stahnout modul ddremote.
Chtěl jsem to také odzkoušt, ale bohužel jsem nenašel, kde se to dá přepnout, aby to skenovalo DVB-T? Momentálně zkouším MyTheatre avůbec to nevypadá špatně.
Pouzivam ted ProgDVB verzi 4.71.5. V PC mam kartu Hauppauge HVR 1100 a satelitni kartu skystar2. V seznamu stanic muzu klidne michat jak programy satelitni i pozemni, prepinani je programu je v pohode a docela rychle. Rozhodne rychlejsi nez ve WinTV 2000. Je to parada.
Jak se Vám podařilo rozchodit IcyTV? Pokoušel jsem se o to, ale program vůbec nedává možnost skenovat programy DVBT-EUR pouze jen AUS a TWN. Tím nemám možnost najít kanály TV pro ČR.
Taktéž by mě zajímala zkušenost dalších uživatelů s tímto programem s ohledem na DVB-T. Já to včera chvíli testoval, dostal jsem se až k automatickému ladění dvb-t, to ovšem nic nenašlo (při použití jiného softwaru nemám s příjmem dvb-t problém). Nevíte někdo kde jsem udělal chybu? Předem díky za radu
Já mám také Avera, ale teda s Dreamem nejsem spokojený - neumí nalézt všechny dostupné Muxy odzkoušel jsem tu poslední verzi 1.4i tuším. Neuměl naladit společně české + německé MUXy. Nevím v čem byl problém.
Jinak používám plnou verzi DVBVieweru a to je opravdu supr Soft je i na Sat karty a měl by umět i HD. Dokonce umí i ukazovat datové toky obrazu i zvuku. Jedniné co mu chybí je BarGraf - bohužel nikde ukazatel síly signálu a kvality. Na to mám zase ProgDVB. Ten má ale zase jiné neduhy - hláška "program neodpovídá a bude uzavřen" mu není cizí.
Můj DVBViewer TE (dodaný s Technisatem AirStar) má doprovodný program Setup4PC, který ukazuje kvalitu signálu a parametr BER. Zkoušel jsem i uvedený ProgDVB, ale ten si instaloval shareware MPEG2 dekodér Elecard (bez jeho instalace padal), který občas vkládal do obrazu piktogram.