Zakreslil jsem paprsek signálu Gasiberg - Hrdějovice (hlavní místo příjmu).
Na obrázku jsou ještě vidět dva další body, kde jsem úspěšně zkoušel příjem s anténou v ruce. Těšínský kopec a Hosín. Předpokládám, že na Borku již příjem možný nebude, ale je pravda, že po vypnutí Máří jsem tam již neměřil. Můžete prosím zakreslit na obrázek své místo příjmu a někam mi ho uploadnout? Děkuji.
http://uloz.to/5284190/gaisberg.png
Jestli se jedná o Rudolfov u Č.B??? tak myslím že půjde. Však ale Gaisberg má kanál 32 nikoli 33. A jeho druhý mux je na K29- ten je však bez šance (Regionální mux ze včelné)
Jinak na 99% myslím že u vás půjde pokud nejste někdy v zákrytu. V S. Vrbném zachycen. Je třeba vyzkoušet
Ano, je to na Rudolfově u Č.B. Zkoušel jsem to. Ale máme televizor Scharp a ten se ptá na frekvenci. Protože jsem to nenašel, ani zkoušky nebyla k ničemu. Přesto děkuji. JB.
Tak frekvence je to 562MHz=32K. Gaisberg byste měl mít pár stupňů nalevo od Kleti. Na tu máte čistý výhled?? Na co to chytáte? Přeci jen to není zrovna nejblíže cca 170km. Bude třeba zesilovač. Jinak pokud chcete ORF tak je lepší možnost Linz-Lichtenberg popř Jauerling.
Tak Linz máte K43=650MHz a K37=602MHz případně ještě K51=714MHz(je slabší má pouze 12kW regionální) A u ferony nejspíš myslíte prodejnu Elektroservis... Jak ta anténa vypadá zkuste popsat?? Dlouhá yagi, síto, nebo něco jako "rybí kost"... od toho se odvyjí úspěch. Linz by měl jít na Rudolfově snad i na pokojovku skorem ovšem jestli jste někde dole jak je rybník pod kostelem nebo na jiném podobném místě tam, tak tam se obávám že ORF možný nebude.
Děkuji za reakci. Jsme na Americe. Tedy nic moc. V dobách krásného komunismu tam chodily oba programy. S digi to bude asi horší. Pozemní jsem chtěl proto, že na satelitu má Rakousko značná omezení. Nejsem televizní divák. Ale říkám si, že Rakousko máme za humny a tak bych někdy chtěl slyšet, co povídají. Třeba o nás. Také jsem zjistil, že díky své umanutosti jsem formuloval "dosach". Inu pro poavení auditoria. Tak bych to rád vzal zpět. Zdravím vás a děkuji. jb.
Helejte a jakou jste měl kvalitu za analogu hlavně programu ORF2??? S tím satelitem je to bohužel pravda je to kódované a navíc, když je takle možnost jako u nás dálkově tak proč ne že .
Jinak pokud by se vám nadále nedařilo, tak bych se vám dojel podívat. To bysme se případně domluvily kdybyste měl zájem mailem.
Navíc tam u vás nahoře by možná mohlo i Německo. Ale fakt záleží na lokalitě... stačí málo a je vše jinak.
Případně mi zkuste popsat tu anténu a jakej zesík... Kanálový, pásmový... co máte ještě ve svodu za prvky-(slučovače, rozbočovače)...Je to celkem podstatné.
Teď jsem tomu dal . Chtěl jsem napsat, že by rušit nemuseli, jenže jsem napsal diskuze jenže mělo být správně nemusely. Také moc už nepřemýšlím a beru to, že je to vdiskuzích úplně jedno.